Catalogul CMFC 2014

CELE MAI FRUMOASE CĂRŢI a realizat catalogul ediţiei 2014 unde găsiţi informaţii despre viziunea proiectului, membrii juriului, prezentări ale cărţilor castigatoare şi fotografii cu toate cartile finaliste.

Catalogul a fost realizat în ediție trilingva (română-engleză-franceză), cu un tiraj de 200 exemplare. Publicaţia a fost editată de organizatorul proiectului Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură, fiind tipărit cu sprijinul Imprimeriei Arta Grafică, partenerul nostru care a facut posibilă astfel, pentru prima oară, prezentarea rezultatelor concursului naţional de design de carte.

Prima parte descrie viziunea proiectului, principalele activitaţi realizate în anul 2014 de o echipă nucleu formată din 6 persoane, cu sprijinul a numeroşi parteneri. Prezentarea include o scurtă introducere a expoziţiei, biografii ale membrilor juriului, cateva ecouri primite de la cei care au participat la activitaţi.

A doua parte cuprinde o prezentare a cărţilor premiate în concursul naţional de design de carte, cu imagini şi un scurt text care punctează argumentarea deciziilor juriului.

Ultima parte prezintă cărţile nominalizate şi expuse în cadrul expoziţilor Cele mai frumoase cărţi.

Puteţi primi catalogul CMFC 2014, prin trimiterea unui e-mail la adresa acasa@celemaifrumoasecarti.ro. Va rugam sa ne transmiteti in acelasi e-mail si recomandarile dumneavoastra pentru continuarea proiectului prin completarea formularului de feedback.( feedback_CMFC)

Aşteptăm cu interes feedbackul dumneaoastră activ şi mobilizant.

23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *